Over ons

Live Republic heeft jarenlange ervaring met de productie van grote en kleinere concerten, festivals en bedrijfsevenementen. Maar minstens zo belangrijk: wij denken mee met onze partners en geven een eerlijke mening over de plannen of wensen. Op die manier bieden wij iedere opdrachtgever het beste resultaat voor zijn of haar concert, evenement,productie of merkactivatie. Altijd op maat, in de juiste look and feel.

Pieter Lubberts: Werkte jarenlang met nationale en internationale artiesten op de marketing en promotieafdeling van Sony Music. Na Sony was hij als Operations Manager bij Radio 538 en later als divisie manager Concerts & Events bij The Entertainment Group eindverantwoordelijk voor de ontwikkeling en productie van een lange lijst concerten, festivals en evenementen.

Jacqueline Vizée: Na 3 jaar op het hoofdkantoor bij Super de Boer aan klantzijde te hebben gewerkt is Jacqueline richting de bureaukant gegaan. Een nieuwe ervaring waar ze een paar mooie en leerzame jaren heeft gehad. Na reclamebureau DDB en FHV BBDO was Jacqueline bij Eventbureau SyndiQate verantwoordelijk voor bijna alle producties. Binnen Live Republic is Jacqueline het dagelijkse aanspreekpunt voor alles wat te maken heeft met projectmanagement en communicatie.

TEAM:Live Republic werkt met een breed team aan specialisten die per productie, maar ook waar nodig, extern worden aangetrokken. Hiermee blijft Live Republic een daadkrachtige organisatie, maar tevens flexibel in de benadering van een concept, productie of probleemstelling. Het team wordt altijd samengesteld op basis van de daadwerkelijke behoefte en complexiteit. Gewerkt wordt met specialisten of generalisten die bekend zijn met de hoge kwaliteitseisen van Live Republic. Altijd marktconform en met een toegevoegde waarde.