Waarom Live Republic?

Live Republic heeft jarenlange ervaring met de productie van concerten (van klein tot diverse stadion concerten), festivals, bedrijfsevenementen en activaties op het hoogste niveau.
Wij bieden onze partners het allerbeste resultaat, de hoogste productiekwaliteit en juiste begeleiding.

Al onze evenementen en activaties worden benaderd en uitgevoerd met gevoel voor het merk en de klant. Een evenement waarin de merkwaarden van het bedrijf en/of merk voorop staan en waarin doelstellingen duidelijk worden vertaald, maar ook waar de bezoekers trots zijn dat ze voor het bedrijf en/of merk werken

Live Republic is zeer ervaren als:
Uitvoerend Producent
Is er al een concept / evenement maar mis je net de persoon die een veiligheidsplan kan maken? Die techniek kan inkopen en dan ook weet waar hij over praat? Maar ook de persoon die de hele aansturing kan doen van de siteproductie en het gehele logistieke traject? Dan ben je bij Pieter Lubberts aan het juiste adres. Voor diverse evenementen is hij de persoon die al deze onderdelen regelt.

Projectmanagement
Jacqueline Vizée is de persoon die zich binnen Live Republic ontfermt over het onderdeel projectmanagement. Contact met de klant, het maken van planningen en draaiboeken, meedenken over hoe het merk zich kan neerzetten (merkbeleving), de financiële bewaking van het evenement maar ook het inzetten van de catering en/of hostesses behoren tot de projectmanagement van een evenement en/of activatie. Een belangrijk onderdeel binnen de organisatie van het evenement.

Beide onderdelen zijn van essentieel belang binnen een evenement. Als je deze 2 onderdelen bij elkaar voegt heb je een totaal pakket waar alle facetten van een evenement inzitten. Live Republic kan ervoor zorgen dat dit op hoog niveau uitgevoerd wordt. Naast het inzetten van het totaalpakket is het bij Live Republic ook mogelijk om gebruik te maken van 1 van de onderdelen, uitvoerende productie of projectmanagement. Zo zorgen wij ervoor dat we flexibel en ten alle tijde van toegevoegde waarde zijn voor het betreffende evenement!