Heineken Global Innovation Forum

‘Jaarlijks organiseren we het Global Innovation Forum met presentaties op een scherm maar dit jaar willen we het anders. Kunnen jullie hierbij helpen?’ Deze vraag kregen we in oktober vanuit Heineken. Tijdens een brainstorm met het innovation team kwamen we op het plan om een reis te maken richting de toekomst.

Als locatie kozen we voor de Zuiveringshal in Amsterdam. In deze locatie hebben we een grote presentatieruimte gemaakt met schermen rondom. Twee breakout ruimtes gestyled in het thema van de betreffende presentatie, een Innovation room en een catering gedeelte met barren van de betreffende Heineken Brands.

4 december was het zover. 150 internationale genodigden werden opgehaald bij het hotel en in de locatie met een walking lunch ontvangen. Na een middag vol inspirerende presentaties was het tijd voor een walking diner aangepast aan de landen waar Heineken op dit moment met speciale dranken bezig is. Tijdens het diner zorgde Eno-C en SaxyS voor de muzikale ondersteuning.

Met Live Republic mochten we de gehele organisatie en productie op ons nemen. Samen met het innovation team vanuit Heineken kijken we met trots terug op deze mooie productie.