MediaMonks official Lovies Afterparty

Dat de Lovie Awards nog geen Afterparty hadden was iets wat de MediaMonks mensen niet zomaar voorbij lieten gaan. Er moest en zou een Afterparty komen en dan het liefst 1 vol met Jägerbombs, vette DJ’s en losgaande mensen… En zo gingen wij aan de slag om ervoor te zorgen dat dit ook daadwerkelijk allemaal gebeurde..

Als locatie hebben we gekozen voor Village Underground, een prachtig warehouse in de wijk Shoreditch in London.

14 november was het zover. Ruim 500 feestende mensen op een woensdagavond na de Awards tijdens de internetweek in London. De Jägerbombs werden uitgedeeld door mooie meiden in Monk outfits en de DJ’s werden uit Nederland (Disco Accidents) en London (T.) gehaald.

De allereerste MediaMonks official Lovie afterparty is een feit! Op naar de 2de!

Awesome Flickr Gallery Error - 307 Temporary Redirect

307 Temporary Redirect


CloudFront