HOI 2.0 mini congres

HOI, Instituut voor Media Auditing, is een onafhankelijke organisatie met als doel het publiceren van betrouwbare, onderling vergelijkbare en overzichtelijke oplagecijfers of andere verspreidingsdata van in Nederland verschijnende media. Mede door de technische ontwikkelingen van de afgelopen jaren slaat HOI een nieuwe weg in. Naast gedrukte media gaan zij nu officieel ook digitaal, compleet met bijbehorende HOI-app.

Ter introductie van de HOI-app en voor de publicatie van de ‘Harde oplage cijfers’ vond op 14 november het ‘HOI 2.0 mini congres’ plaats in het Stedelijk Museum Amsterdam. Voor aanvang van de bijeenkomst kregen de bezoekers de mogelijkheid om het museum te bezoeken onder begeleiding van een gids of op eigen gelegenheid. Na afloop van het congres werd er tijdens de borrel nog uitgebreid genetwerkt onder het genot van een hapje, in de vorm van heerlijke amuses, en een drankje.

Live Republic was verantwoordelijk voor de totale productie van dit evenement. Vanwege de fijne samenwerking kijken wij nu al uit naar de volgende editie!

Awesome Flickr Gallery Error - 307 Temporary Redirect

307 Temporary Redirect


CloudFront