Wagner’s Trick or Treat

Ter ere van Halloween heeft reclamebureau Saatchi & Saatchi Leo Burnett op de Wagner Facebook pagina een speciale game ontwikkeld waar deelnemers door pizzaovens open te maken diverse prijzen konden winnen. Deze prijzen varieerden van een pizza-DVD pakket die op 31 oktober (Halloween) bezorgd werden, kaartjes voor een themapark en de hoofdprijs: ‘Jouw eigen Halloweenfeest ter waarde van €3.000,-’. Live Republic is door Saatchi & Saatchi Leo Burnett gevraagd om voor deze hoofdprijs een compleet concept te bedenken en dit ook bij de winnaar thuis uit te voeren.

Het resultaat hiervan was een waar horror huis compleet met bijbehorende uitgesneden pompoenen, spinnenwebben, muisjes en griezelige gasten. Bij binnenkomst werden de gasten onder handen genomen door onze professionele stylisten en grimeurs. Natuurlijk mochten ook de pizza’s en drankjes niet ontbreken. Deze werden gebakken en geserveerd door onze Freaky Waitresses!

Hieronder een impressie van Wagner’s Trick or Treat. Kijk… en huiver!

Awesome Flickr Gallery Error - 307 Temporary Redirect

307 Temporary Redirect


CloudFront