Het Leukste Weekend van SBS 6

Center Parcs De Eemhof is in het weekend van vrijdag 28 september tot maandag 1 oktober 2012 omgetoverd tot een Hollands paradijs voor Het Leukste Weekend van SBS 6 waarin in vier dagen feestvreugde en activiteiten elkaar afwisselden. Samen met zijn allerbekendste showbizzvrienden zette Gerard Joling hier een spraakmakend weekend neer waarin echt alles mogelijk was. Voor Gerard was dit dé perfecte manier om na al die jaren iets speciaals terug te kunnen doen voor zijn trouwe fans. “Ik waardeer mijn fans enorm, zonder hen was ik nooit op dit punt in mijn carrière aangekomen. Ik wil iets speciaals voor ze terug doen, iets wat ze nog lang met zich mee zullen dragen. Dat kan niet op één dag. Ik wil een weekend lang een beleving en entertainment neerzetten waar nog lang over gesproken zal worden.” Met een bomvol programma en de nodige media aandacht vanuit SBS 6 en 100%NL is dat zeker gebeurd!

Het Leukste Weekend van SBS 6 bestond onder andere uit de volgende onderdelen: • Diva Karaoke met o.a. Bonnie st. Claire, Patty Brard, Yes-R, Gerard en Jan Smit! • Het Leukste Feest van Nederland met René Froger, Gordon, LA The Voices, Half Time Show Toppers (oa. Sasja Brouwers, Pascal Redeker, John West, Tom Haver en Edwin) en Gerard Joling. Presentatie lag in handen van Nick Nielsen • Livera & Bakker Bart Pyjama Ontbijt met Gerard Joling en Bart Brandjes (The Voice of Holland) • Poolparty met Gerard en Jeroen Post (TMF) • Workout met Alain Hulspas (personal trainer van Gerard en bekend van Hip&Thigh) • Bingo met Patty, Gerard en Nick Nielsen. De opbrengsten van deze bingo zijn ten goede gekomen aan Stichting KiKa. • Interactieve Kindershow met Clown Noni • Weerbericht met Piet Paulusma • Voetbaltoernooi met Hans Kraay jr. • Pizza Delivery door Rob Geus, Selma van Dijk (SBS) en Gerard Joling

In opdracht van PromoEvents en Entertainment-NL was Live Republic verantwoordelijk voor de complete productie en organisatie van dit evenement. Het was één groot feest en wij kijken nu al uit naar volgend jaar!

Awesome Flickr Gallery Error - 307 Temporary Redirect

307 Temporary Redirect


CloudFront