VOGUE Fashion’s Night Out 2012

Op 13 september 2012 vond de wereldberoemde VOGUE Fashion’s Night Out voor het eerst plaats in Amsterdam en zette daarmee onze hoofdstad in het teken van fashion. VOGUE Fashion’s Night Out is een samenwerking tussen VOGUE, de Bijenkorf Amsterdam en high-end winkels uit de P.C. Hooftstraat en de van Baerlestraat. Maar liefst 77 winkels deden mee aan Fashion’s Night Out, elk met een eigen bijzonder programma. Deelnemende winkels waren extra laat open en overal werden speciale activiteiten georganiseerd. De beste Nederlandse ontwerpers, modellen, fashion editors en fotografen werkten mee en je kon genieten van speciaal ingerichte etalages, exclusieve en limited edition producten, cocktails en muziek. Fashion’s Night Out is het fashion event van het jaar, een evenement waar fashion groots gevierd wordt.

Speciaal voor de gelegenheid zijn er twee VOGUE pop-up stores gecreëerd, één op de derde verdieping van de Bijenkorf op de Dam in Amsterdam en één in de nog in aanbouw en nog te openen winkel van Hugo Boss in de P.C. Hooftstraat. Deze VOGUE pop-up stores zijn feestelijk geopend met de klanken van het Pasveer Fanfare Korps uit Leeuwarden die Madonna’s VOGUE spectaculair ten gehore brachten. Voor de deur van de pop-up store in de P.C. Hooftstraat, waar Lieke van Lexmond en Moke optraden, reden de nieuwe A-Klasses van Mercedes-Benz en Moët & Chandon Tuk-Tuks voor de gratis shuttle service af en aan om de bezoekers van de Bijenkorf en de P.C. Hooftstraat heen en weer te brengen. Ook konden bezoekers in het Stedelijk Museum met Viktor & Rolf op de foto, en dus zo hun persoonlijke VOGUE cover creëren. Genodigde van VOGUE Nederland konden na dit spektakel nog even nagenieten op de afterparty met DJ Wix in het Conservatorium Hotel, wat tot in de kleine uurtjes door ging.

Live Republic vond het een eer om samen met het fantastische team van VOGUE Nederland en super styliste Susan dit mooie evenement voor het eerst in Nederland te mogen organiseren. We kijken nu alweer uit naar volgend jaar!

Awesome Flickr Gallery Error - 307 Temporary Redirect

307 Temporary Redirect


CloudFront