Unite 2012

Unite 2012, het evenement van Unity, werd dit jaar georganiseerd op het Westergasterrein.

3 dagen lang konden 3D developers zich laten inspireren door sprekers die vanuit werkelijk elk werelddeel naar Amsterdam waren gekomen voor Unite 2012. Op woensdag 22 augustus startte Unite 2012 met een keynote presentatie in de Gashouder. Vervolgens waren er diverse seminars en workshops in alle andere locaties op het terrein. Met ruim 2000 bezoekers was het een succesvolle eerste Europese editie.

Zoals Unity zelf zegt: Doei Doei Amsterdam! Thank you to all of the Unity developers, enthusiasts and lovers, those of you that attended Unite 2012, and those of you that wanted to be there, but couldn’t. Hands on hearts, we would not be here today without you.

Live Republic is door de Westergasfabriek gevraagd om dit congres productioneel neer te zetten. Samen met Jurlights en De Borrelfabriek hebben we er wederom een mooie week van gemaakt op het Westergasterrein!

Awesome Flickr Gallery Error - 307 Temporary Redirect

307 Temporary Redirect


CloudFront