Strandfestival Zand 2012

Strandfestival ZAND heeft op zaterdag 18 augustus net als voorgaande jaren 25.000 bezoekers getrokken. Daarmee is het festival voor de vijfde keer op rij uitverkocht. Op het strand van Almere waren optredens te zien van onder meer Ilse DeLange, Nick & Simon, Gers Pardoel, VanVelzen en Guus Meeuwis.

De vijfde verjaardag van het festival verliep naar tevredenheid. Het prachtige zomerweer zorgde voor een uitmuntende sfeer op het strand. Veel bezoekers stonden vanuit het verkoelende water te kijken naar de optredende artiesten. Tijdens de opening verrasten de presentatoren Jeroen van Koningsbrugge en Lieke van Lexmond het publiek door zwevend over water te arriveren op het festivalterrein. Daarvoor gebruikten zij een nooit eerder in Nederland vertoond watersport product dat met behulp van waterdruk onder de voeten een persoon boven de waterspiegel kan laten voortbewegen. Het festival is ter ere van het jubileum afgesloten met een grote vuurwerkshow.

De zesde editie van Strandfestival ZAND zal op zaterdag 24 augustus 2013 plaatsvinden.

Live Republic produceert al sinds de oprichting dit fantastische festival in opdracht van Tribe. Als Uitvoerend Producent heeft Live Republic de verantwoording voor o.a. het vergunningstraject, technische- en siteproductie, maar ook veiligheid en backstageproductie.

Awesome Flickr Gallery Error - 307 Temporary Redirect

307 Temporary Redirect


CloudFront