Baby Blue!

Op maandag 20 februari stond Hotel L’Europe in het teken van Baby Blue ‘Diamonds and High Heels’. Een prive diner voor 70 genodigden met aansluitend een feest. Opdracht die wij meekregen was; zoveel mogelijk baby blue! Bij ontvangst kreeg men kleine beschuitjes met blauwe muisjes en een lekker blauw drankje. Daarna kon men plaatsnemen in 2 prachtige zalen die voor de gelegenheid helemaal baby blue waren omgetoverd met mooi gedecoreerde tafels zodat alle gasten in stijl konden dineren met op de achtergrond de klanken van Claire en Sheila. Na het diner toverde we de hele ruimte om tot feestzaal met een prachtige sterrenwand en een dansvloer in blue/white. Claire en Sheila Hill knalden samen met Saxy S toen de gasten binnenkwamen zodat het meteen een feest was. Aansluitend begon Jaz von D met draaien. Met werkelijk geweldige entertainment en ook nog eens Merante als Lady gaga kon het feest losbarsten tot in de vroege uurtjes. Een fantastische belevenis vol glitter, glamour en baby blue.. En dat op een maandagavond! Live Republic was i.s.m. Hotel L’Europe verantwoordelijk voor de gehele productie, styling en organisatie.

Awesome Flickr Gallery Error - 307 Temporary Redirect

307 Temporary Redirect


CloudFront